Sabtu, 08 Maret 2014

Són preus de les propietats a Gurgaon augmentant?

Són preus de les propietats a Gurgaon augmentant?

Aquesta és la principal preocupació de qualsevol persona que tingui un interès en el mercat immobiliari de Gurgaon, ja sigui de propietat compradors, venedors, corredors de béns arrels, inversors, bancs d'inversió, consultors, arquitectes, constructors, agències governamentals o corporacions multinacionals. No hi ha raó especial per a aquest tipus d'investigació i la curiositat. Gurgaon és una destinació empresarial important de l'Índia. Excepte un curt període de temps en el passat immediat, durant l'última dècada més o menys, ha hagut un fenomenal tukang Pasang gypsum en el gràfic de mercat de les propietats de Gurgaon.

Preus de les propietats a Gurgaon havien estat augmentant durant diversos anys abans de la recent crisi econòmica mundial. De fet s'havia produït un enorme augment dels preus immobiliaris. Fa algunes dècades, Gurgaon havia estat una mica conegut poble de Haryana ajagut prop de la frontera de Delhi. Amb el renaixement econòmic de l'Índia després de la liberalització econòmica, la inversió estrangera directa s'ha trobat la regió una destinació ideal. Les corporacions vénen a l'Índia per obrir botiga a Delhi Gurgaon trobar al NCR un indret ideal. Aquest aspecte té un impacte directe en els preus de les propietats a Gurgaon augment.

Hi ha un altre factor important que contribueix a l'augment dels preus de les propietats a Gurgaon. Juntament amb la presència de les oficines corporatives, una gran quantitat d'institucions auxiliars http://kanggypsum.blogspot.com/ que atenen les necessitats de la població immigrant han sorgit a la regió. Escoles públiques de nivell mundial, escoles de negocis, enginyeria i TI col · legis i instituts han sorgit a la regió. Al costat, les marques premium d'hotels, centres comercials, la subcontractació de serveis, hospitals, cinemes i altres establiments comercials van trobar el seu lloc a la ciutat. Sentint la creixent importància comercial de la regió, les principals empreses immobiliàries com DLF, Ansal, Parsvanath, etc iniciar les seves operacions en múltiples ubicacions a la ciutat. Això ha contribuït necessàriament al considerable augment dels preus immobiliaris a Gurgaon.

L'augment dels preus immobiliaris a Gurgaon, però, es va enfrontar a una crisi recent en l'escombrat de la recessió econòmica global. Segons s'informa, la depressió, encara que minvant, continua. Ha estat avaluat pels registradors de la propietat i altres insiders que la crisi ha afectat de fet només el sector de la propietat comercial i el sector de la inversió. Valor de la propietat residencial a Gurgaon ha continuat sense fluctuacions considerables. Això és més rellevant en el cas de mitjà i petit apartament de mida rpp 2013 sma sector. Fins i tot en el sector immobiliari residencial, les propietats d'inversió orientada han estat sota la influència de la crisi.
Agents de béns arrels i especialistes de la indústria de la regió són de l'opinió que aquesta caiguda en el mercat és de curta vida i creuen que els preus de les propietats a Gurgaon estaran en la fase d'expansió en el futur immediat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar